2008/12/29

Larisa Mondrus - Snezhinka



suurepärane lugu. esiteks leidsin ma selle youtube'st, esitajaks üks populaarne ansambel samocvety. nende versioon on väga kõva, super trummid ja flööt on ka hea. see lugu peaks olema nende esimesel lp'l, mul endal see olemas, kuid lugu ei ole selle peal. diskograafiast uurides tundub, et levinum ongi hilisem vähendatud tracklistiga plaat.
üks päev jälle secret spotis plaate sirvides, jäi näppu üks mitme esitajaga seitsmetolline, millel ka lugu snezhinka. mõtlesin, et äkki on see mondrus samocvety laulja või midagi, ostsin ruttu igaks juhuks ära. ei, see on üks teine versioon, kergem natuke ja mitte nii funky, kuid lugu on hea sellegipoolest. selle loo originaali esitab siis läti päritolu nõukogude poplauljatar larisa mondrus, kes 70ndate keskel kolis saksamaale, kus jätkas samuti karjääri.

1 comment:

Anonymous said...

Dear Martin,

what a great idea for a blog. Please do the blog in English! I`ve been picking up Russian records whenever I found them but I don`t speak Russian so it is very hard to find good stuff. I imagine there are a lot of people internationally, interested in old Melodija records. It was a little strange for me too at first writing in English but I knew people would appreciate my local finds in other parts of the world too.Even if your English is not so good at least people could understand, but that`t only my opinion.

Keep up the good work!
Cheers
Andreas