2009/12/03

bad applesil on uus plaat





Tarmo Pihlap ja ansambel Fix - Aeg sõuab, aeg jõuab

sõber henrik esse, ansambli bad apples liider rõõmustab meid muidugi uue suurepärase albumiga. minu arust aasta kõige parem eesti plaat. eesti ekspressis "Päev muusikas" rubriigis sai ta ka arvamust avaldada. ootamatult oodatult olid kõik head lood pärit eesti estraadiklassikast. artikkel asub ise siin.
küsimuse all, mis lugu kellelegi teisele ei meeldi, pakkus ta välja Tarmo Pihlapi loo "Aeg sõuab, aeg jõuab", Arne Oidi nimelise lauluvõistluse 1979 kontsertvinüülilt. Tarmo Pihlap ei meeldi tõesti kellelegi, aga tegelikult on see lugu ka kergelt vähetuntud. küsimata tulen kõigile vastu ja laen selle loo üles, et te saaks ehk Henrikule vastu vaielda ja öelda, et mulle meeldib ka. kui te just ei viitsi minna lähimasse kaltsukasse ja see vinüül ära osta.
mulle meeldib ka plaadikujundus. soovitan ka plaadi esimest lugu - estraadiproge oopus leedust, autoriks tuntud freejazzi maestro V. Ganelin.

at first i'd recommend you new album by Bad Apples, released by estonian indielabel Seksound. of course, they are my friends, so you must read more. leader Henrik is also vinyl enthusiast, loves especially estonian pop/estrada albums. he also charted some of his favorites in estonian weekly newspaper. so i uploaded one track from it. he describes it as song that anyone else doesn't like, except him. now you can say, if he really is by himself with that track.
singer of that track doesn't have very good reputation among estonian smart music lovers for his many hideous moments of career. this track is taken from compilation album for most prolific estonian song competion.

1 comment:

Mortimer said...

Kurat, pole täitsa vigagi lool, eriti intro on mõnus, kui Vraidi taustvokaal sisse tuleb tekib muidugi allergiline reaktsioon. Esse ikka pädev estraadiboss.