2010/11/24

vene surf








Новый электрон
33ГД 0001353-4

Novõi Elektron oli järglasansambel grupile Elektron, üks esimestest nõukogude liidu ansamblitest, kes võttis kasutusele elektripillid. Samal ajal tegutses ka Meshsherini ansambel, kes ehitas endale ise elektroonilisi pille. Nende muusika kõlas tavaliselt filmides, eriti multifilmides. Elektron oli ikka päris ansambel, neilt ilmus vinüüle, mul on üks seitsmetolline, muusika oli muidugi kaverid või väga sarnane Ameerika vennalikule muusikale.
Võtsin ette uute elektroonikute flexi singli, kus on ka biitlite kaver, aga lahedamad on need kaks oma kirjutatud lugu. Naudime!

New Electron aka Novyi Elektron used to be Elektron, I have no idea why, anyway one of the first ensembles in USSR to use electric instruments. There was also Meshsherin with his group and selfmade electronic instruments. Elektron still sounds more like typical beat and surf group, so mostly electric means that guitars were electric. They released quite a few singles, this one is flexi and has two covers of western tracks, nothing interesting, but also two original soviet surf rock tracks! Record from 1969.

discography

No comments: