2011/12/31

estradines_melodijos





Estradinės Melodijos - Sveikas, Bendraamži!

i found this record in Lithuania this summer. i didn't know exactly what it could be. it looked to be LP by typical soviet vocal instrumental group, which it exactly is. except it starts with instrumental, which is cool flute funk track. it has been featured in other blogs, so i have nothing else to say! it's good one and obviously soviet track, which amuses more listeners. i'll continue posting some lithuanian tracks on new year.

käisin sel suvel Leedus, otsisin plaate ka Kaunases ja Vilniuses, näiteks Vilniuses oli kaks vinüülplaadipoodi, kust võis leida huvitavaid ja vähelevivaid asju, lisaks veel leedu kohalikud plaadid. muidugi olid ka hinnad poodidele vastavad, kuid oli ka häid leide. prahipoodides olid aga plaadid tavaliselt halvas korras.
leedu estraadiansambleid tasub uurida, tõenäoliselt saksa mõjudel lisati ka funki ja gruuvi oma lugudesse, päris mitmel plaadil on vähemalt üks funky instrumentaallugu. näiteks ka vokaal instrumentaalsansambli Estradinės Melodijos 1977. aasta albumil. plaat algab Venemaalt pärit instrumentaaliga, mille leedukad on seadnud kiiresse funk rütmi, flöödimängijale on ka palju voli antud, mis alati hea.
püüan järgmisena veel Leedu lugusid üles panna.

Estradinės Melodijos LP @discogs

1 comment:

How_Beezar said...

Hi, Martin!
Where are your new posts?
Don't you give up your digging!

How_Beezar