2009/02/24

Novella Hanson - Taas su juurde






on ometigi vabariigi aastapäev ja peab eestimeelne olema, kuulama eesti muusikat. ise olin kuulanud ainult röövel ööbikut täna eestist ja oh üllatust esinesid nad ka presidendi piduliku vastuvõtu kontserdil. röövel ööbik on ükskord sattunud ka melodija vinüülile - eesti pop 11. aga sellest ehk mõni teinekord.
lindistasin arvutisse ühe loo novella hansoni seitsmetolliselt. see on üks 80ndate väikestest vinüülidest, mis pole erilist kultusstaatust omandanud. kuid minu arust on päris tore. kolmel lool on taustabändiks fix. panen siia esimese loo, tore diskolugu, tõenäoliselt meeeldib teile. isiklik lemmik on teine lugu, loo autorid meie omad podelski ja karmo, klassikud. see on atmosfääriline ja mõnus mõtlik soul rhodese klahvpilli ja kergelt funky kitarriga. teise poole esimene lugu on kindlasti hitt selle plaadi pealt "kes teab?" ja viimane lugu jätab ükskõikseks, kuigi on selline "ilus".

it's estonian independence day, so it's very appropriate to listen to estonian music today. of course, i should present here some estonian alt rock classic, which might be loved by our rocker president.
i had recorded one track from 7" by novella hanson and fix, so i'll put it here today. one of underrated 80s estonian singles, but i find it quite lovely. first track is here and it's nice disco pop, my favorite is second track, mellow atmospheric popsoul with rhodes and delicate guitar.

No comments: