2009/06/09

sinine kutsikas






tõenäoliselt on üks tuntumaid meloodia lasteplaate "bremeni linna moosekandid". näiteks minu isa plaatide hulgas oli see ainus lasteplaat, lisaks lugege seda kiitust. nii väga funky see ka pole, aga lahedat surfrocki on seal küll. see pani uurima, kes on kirjutanud muusika või kes esitab. nii et keegi Gladkov. järelikult võis ta veel lasteplaatidele muusikat teha, jätsin nime meelde, vaatasin turul kõik lasteplaadid läbi ja ostsin kaks tema nimega plaati. see sinine kutsikas oli põnevam. alguses ei saanudki ma aru, et tegu on hoopis multika soundtrackiga. nii et plaadil on kogu multika heliriba, aga lisatud on siis jutustaja osa.
uurige wikipediast multika tausta, väga huvitav. vaadake youtube'st venekeelset multikat. kuulake parimat lõiku plaadi pealt.

probably most well-know melodiya children record is "bremen town musicians" for it's quite contemporary sounding music, influences of surf and rock'n'roll. so i found out, who was composer and searched for other children records by him. from market i got two g. gladkov records, and this one was best. "blue puppy" was cartoon and you can read about it at wiki. this 10" record is practically all the soundtrack of film with added narrator. i recorded best track from record. you can also watch cartoon itself from youtube, after you have read from wiki, it won't be too hard too understand, great style of animation anyway.

Blue Puppy - Wikipedia



1 comment:

Lucas said...

Very creativee post